Termeni si conditii:

 1. Accesarea oricarei pagini de pe site-ul https://ro-stiri.ro/ presupune acordul tacit al utilizatorului in legatura cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

I. Continut:

 1. Toate materialele publicate de https://ro-stiri.ro/ (incluzând, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite continut), inclusiv cele incluse in newsletter, sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duce la inaplicabilitatea acestora.
 2. Site-ul si continutul acestuia, inclusiv continutul din newsletter, sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România.
 3. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului, este strict interzisa.
 4. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal.
 5. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente, produse sau servicii complete derivate.
 6. Se interzice exploatarea logo-ului sau a oricarei fotografii protejata de drepturile de autor de pe https://ro-stiri.ro/.
 7. https://ro-stiri.ro/ isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge orice comentariu abuziv primit din partea utilizatorilor.
 8. Daca considerati ca echipa de redactie a incalcat termenii prezentati mai sus (1,2,3: categoria I) in oricare articol, va rugam sa ne sesizati!

II. Furnizarea Informatiilor

 1. Prin transmiterea de informatii se întelege furnizarea de catre utilizator a unor materiale, incluzând, dar fara a se limita la mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video care servesc sau ar putea servii la redactarea unor noi articole.
 2. Transmiterea de informatii echivaleaza acceptul acordat de catre utilizator ca https://ro-stiri.ro/ sa utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod si cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informatii.
 3. Prin Transmiterea de informatii utilizatorul este raspunzator drepturilor de autor daca continutul furnizat este copiat sau incalca in orice modalitate drepturile de continut.

III. Obligatii in procesul de inregistrare:

 1. Accesul la continutul https://ro-stiri.ro/ se va face partial pe baza datelor furnizate la inregistrare
 2. Pentru optiunea “Login / Înregistrare”, utilizatorului va trebui sa ofere datele sale de contact. Formularul de înregistrare va contine informatii de contact detaliate ale utilizatorului (nume, prenume, adresa de e-mail).
 3. Informatiile personale puse la dispozitia https://ro-stiri.ro/ pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate în conditiile Legii 677/2001 privind protectia datelor. Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistreaza sa intre în baza de date https://ro-stiri.ro/ si sa primeasca mesaje cu privire la orice noutate.
 4. Dupa completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este direct raspunzator pentru divulgarea datelor sale de catre alti ultilizatori in cazul in care contul a fost compromis din cauza actiunilor gresite ale utilizatorului(parola slaba, divulgarea parolei, etc.)
 5. In mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001, la cererea utilizatorului, https://ro-stiri.ro/ va sterge complet datele utilizatorului, iar orice activitate a utilizatorului din trecut va ramane anonima.
 6. https://ro-stiri.ro/ nu va publica adresa de email sau orice alte date ale utilizatorului pe internet, cu exceptia asociatilor intr-o situatie exceptionala.
 7. https://ro-stiri.ro/ nu raspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. https://ro-stiri.ro/ nu isi asuma responsabilitatea pentru datele pierdute/furate.
 8. https://ro-stiri.ro/ îsi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi facuta publica în aceasta pagina si va intra efectiv în vigoare din momentul postarii ei pe site.

IV. Casuta Postala Electronica(Newsletter):

 1. Newsletter-ul este un serviciu gratuit si consta într-un mesaj electronic (e-mail) livrat regulat catre utilizatorilor abonati. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului. Utilizatorul se poate dezabona de la newsletter in orice moment doar prin un click.
 2. Pentru abonare la newsletter, utilizatorul va furniza printr-un formular datele sale personale: nume, prenume, adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse în formular sa fie reale pentru a evita orice eroare
 3. Ulterior completarii formularului de abonare, pe adresa de e-mail furnizata, utilizatorul va primi un mesaj de confirmare a abonarii la newsletter.
 4. Furnizorul îsi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare în prealabil abonarea la newsletter daca observa ca datele introduse în formular nu sunt reale sau nu apartin utilizatorului.
 5. Prin completarea formularului de abonare la newsletter, utilizatorul îsi da acordul, în mod expres si neechivoc, ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate. Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul utilizatorului.
 6. News.ro nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat în newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara întreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin e-mail sunt corecte, exacte si/sau de încredere.
 7. Oricare dintre parti are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

V. Securitate:

 1. https://ro-stiri.ro/ adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor sai. În momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atât offline, cât si online. Toate informatiile despre utilizatori sunt confidentiale. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate într-un loc securizat.

VI. Raspunderi:

 1. Continutul acestui site, este furnizat de https://ro-stiri.ro/ si de furnizorii sai, neavand ca scop reclama sau promovarea.
 2. Nu se cer clientilor informatii personale prin intermediul unei corespondente nesolicitate de acestia. Orice tip de corespondenta care ofera sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals si raportat,
 3. https://ro-stiri.ro/ si furnizorii sai de continut nu raspund pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea continutului oferit de site si nici pentru orice actiune care se bazeaza pe acest continut. Se declina orice responsabilitate privind garantarea, explicita sau implicita, a acuratetii continutului furnizat de terti sau a felului în care informatia serveste anumitor scopuri. Desi se fac toate eforturile pentru a obtine informatii de încredere de la furnizorii externi, nu se garanteaza acuratetea informatiilor furnizate.
 4. https://ro-stiri.ro/ îsi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii în orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.